• Rendelő

  Terhesgondozás, Genetikai tanácsadás, Szülészeti és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok

  bővebben
 • Terhesgondozás

  A terhesgondozás célja az anyai és magzati kockázati tényezők felismerése.

  bővebben
 • Nőgyógyászati szűrés

  A belső nemi szervek szűrésének alapvető eleme a fizikális és az ultrahang vizsgálat

  bővebben
 • Genetikai tanácsadás

  Célja: segítséget nyújtani a szülőknek abban, hogy jelentős genetikai kockázat esetén is egészséges gyermekeik szülessenek

  bővebben

Bemutatkozás

1976. január 10-én születtem Szombathelyen.
Általános iskolai és gimnáziumi évek után tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán folytattam. 2000-ben általános orvosi diplomát szereztem.
Az egyetem elvégzése után a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kezdtem hivatásomat gyakorolni. Jelentős gyakorlati időt töltöttem Budapesten az. I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán is. Szülészet-nőgyógyászatból 2006-ban szakvizsgáztam. Várandósgondozással 2003 óta foglalkozom.

A szülészet-nőgyógyászaton belül a genetika (genetikai tanácsadás, invazív genetikai diagnosztika), majd az ultrahang vizsgálatok irányában szakosodtam. Időközben próbáltam minél több gyakorlati tapasztalatot szerezni, melyben osztályunk nagy betegforgalma is segítségemre volt. Számos konferencián részt vettem hallgatóként és előadóként is.
A Széchenyi Egyetem Egészségtudományi Tanszékének külsős oktatójaként szülésznő-, diplomás ápoló és képi diagnosztikai hallgatók képzésében rendszeresen részt veszek. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, valamint a Perinatológiai Szekciónak.

Munkám során fontosnak tartom a szakma iránti alázatot, az állandó tanulás szükségét, a betegekkel történő empatikus bánásmódot. Szeretem a hivatásomat.